skip to Main Content

Sonia Moreno

El WECLAP és una associació creada per la Sonia Moreno, per tal de donar cabuda a les diferents activitats musicals que duu a terme com a emprenedora cultural. Concerts, tallers, activitats escolars, formacions, performances, sessions terapèutiques, programes de ràdio i llibres sobre música

Airun Serveis Culturals

L’experiència al llarg de més de 20 anys ha donat com a resultat un procés de convergència de diverses maneres de treballar en l’àmbit de la gestió i de la producció cultural; des de les seves diferents vessants com són les socials, participatives, educatives i artístiques.

Sònia Moreno i Airun Serveis Culturals emprenen aquesta aventura juntes amb força i molta il·lusió, per fer realitat aquesta experiència artística creada a mida per a la joventut de Catalunya.

Antecedents: L’impacte territorial

L'any 2016 - I Edició

Van participar 5 centres educatius de Barcelona i Badalona amb 380 cantaires i 2 concerts.

És a dir, un total de 2252 persones implicades (centres educatius, cantaires i famílies).

L'any 2017 - II Edició

Vam fer el salt amb la participació de 25 centres educatius participants de Badalona, Badia del Vallès, Barcelona, Cambrils, Canet, El Masnou, Esplugues, l’Hospitalet del Llobregat, La Llagosta, Mataró, Premià de Mar, Ripollet, Sant Boi del Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Santa Perpètua de la Mogoda, Terrassa i Vilanova i la Geltrú.

Amb 1422 cantaires i 8 concerts; i un total de 5022 persones implicades (centres educatius, cantaires i públics).

Any 2018 i 2019 - III Edició

En la 3a edició es va apostar, de nou, pel gòspel afroamericà com a eina educativa. El repertori: la banda sonora de la pel·lícula Sister Act.

L’alumnat de l’ESO i del BATXILLERAT va vibrar amb la música en directe i van participar de tallers i concerts. En total, vam comptar amb 51 centres escolars d’ensenyament secundari de Catalunya, sumant 2884 alumnes repartits en 16 concerts. En total, 9838 persones implicades (centres educatius, cantaires i públics).

Any 2019 i 2020- IV Edició

La 4a edició es va veure interrompuda per la pandèmia del Covid.  El repertori: la banda sonora de la pel·lícula Sister Act.

S’hi van inscriure 15 centres educatius a Queen i 9 centres educatius a Sister Act de Badalona, Badia del Vallès, Barcelona, Cambrils, Canet, El Masnou, Esplugues, l’Hospitalet del Llobregat, La Llagosta, Mataró, Premià de Mar, Ripollet, Sant Boi del Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Santa Perpètua de la Mogoda, Terrassa i Vilanova i la Geltrú amb un total de 1500 alumnes.

Back To Top